Salontafel.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Materiaal

Kleur

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Davidi Design

1 - 24 Van 87

1 - 24 Van 87

Van metaalverwerker tot totaalleverancier van meubels

Houd jij van meubels met een unieke en moderne uitstraling? Dan kun je jouw hart ophalen aan de collectie design kleinmeubelen van Davidi Design. Het Nederlandse meubelmerk is in 1957 gestart als metaalverwerker en bracht onder andere kapstokken, onderzetters, kandelaars en lectuurbakken op de markt. Toen de detailhandel in de jaren ’70 grotendeels opging in grote winkelketens werd de collectie steeds verder uitgebreid met kleinmeubelen. Tegenwoordig is Davidi Design een totaalleverancier van inspirerende meubels die als zoete broodjes over de toonbank gaan. Niet gek, want de ontwerpers sluiten altijd aan bij de actuele woontrends en wensen van de consument. En zoek je een bijzondere salontafel, bijzettafel of sidetafel van Davidi Design? Mooi, want bij Salontafel.nl hebben we er verschillende in ons aanbod.

Davidi Design: moderne salontafels en bijzettafels

En wat voor soort tafels vind je dan zoal bij Davidi Design? Nou, bijvoorbeeld een transparante glazen sidetable, een houten salontafel met retro look, een lederlook hocker om op te zitten en spullen in op te bergen of een bijzettafel met lectuurbak. Wat elke salontafel, bijzettafel, sidetable en hocker van dit meubelmerk gemeen hebben is hun moderne en creatieve uitstraling. Zeg nou zelf, hoe vaak zie je een industriële salontafel van beton of een bijzettafel met een deksel? Alle meubels van Davidi Design zijn van uitstekende kwaliteit en voorzien jouw interieur van een hele eigen look. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, nietwaar? Dus wat zeg je ervan, ga je voor een moderne salontafel van Davidi Design of kies je voor een trendy bijzettafel?

Salontafel.nl: waar goedkoop geen duurkoop is

Bij Salontafel.nl vind je een mooie selectie goedkope salontafels en goedkope bijzettafeltjes van Davidi Design. Uiteraard van hoge kwaliteit, zoals geldt voor alle meubels van dit meubelmerk. Wij houden onze kosten zo laag mogelijk, waardoor we onze klanten meubels kunnen aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Goedkoop is bij ons dus geen duurkoop, maar een kwestie van slim met kosten omgaan. Nou, genoeg gelezen, tijd om zo’n bijzondere salontafel of bijzettafel te kopen!