Salontafel.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Materiaal

Kleur

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Hubertus Meble

1 - 24 Van 24

1 - 24 Van 24

Hubertus Meble salontafel: een lust voor het oog

Het Poolse meubelmerk Hubertus Meble houdt zich al sinds 1982 bezig met het ontwerpen en produceren van de prachtigste meubels. De ontwerpers zijn experts op gebied van design tv meubels, audio meubels en tafels. En natuurlijk horen design salontafels daar ook bij, je leest deze tekst natuurlijk niet voor niets op Salontafel.nl. Als we de meubels van Hubertus Meble in het kort zouden moeten omschrijven, dan kiezen we voor: modern, functioneel, duurzaam en een lust voor het oog. Elke salontafel is gemaakt van stevige en duurzame materialen en gaat dan ook zeer lang mee. Fijn, want van een creatie van dit Poolse meubelmerk wil je zo lang mogelijk genieten.

Ga voor een hoogglans salontafel

Binnen de collectie van Hubertus Meble vind je verschillende hoogglans salontafels. Uiteraard in hoogglans wit en hoogglans zwart, maar ook prachtig glanzende meubels met houtlook of uitvoeringen waarvoor verschillende kleuren gecombineerd zijn. Erg bijzonder en karaktervol zijn de tafels met gekruiste of V-vormige poten. En wat denk van een in hoogte verstelbare salontafel of een salontafel met een uitschuifbaar blad? Hubertus Meble heeft zelfs tafels waarbij het allebei mogelijk is. Leuk en vooral handig! Ook een salontafel met grote lade is mogelijk, zodat je tijdschriften, afstandsbedieningen en andere rommel eenvoudig uit het zicht op kunt ruimen. Maak jij van zo’n bijzondere Hubertus Meble salontafel ook het stralende middelpunt van jouw woonkamer?

Salontafel.nl: betaalbare design meubels

Op Salontafel.nl vind je een mooie selectie salontafels van Hubertus Meble voor een aantrekkelijke prijs. Wij vinden namelijk dat een stijlvolle inrichting betaalbaar moet zijn voor iedereen. De kans is klein, maar het kan natuurlijk dat jouw aankoop niet geheel aan de verwachtingen voldoet. Je kunt in dat geval het artikel eenvoudig binnen 14 dagen naar ons terugsturen, ook de actieproducten. Maak je jouw inrichting ook compleet met een van de stijlvolle salontafels van Hubertus Meble?