Salontafel.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Materiaal

Kleur

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Oranje Furniture Care

1 - 13 Van 13

1 - 13 Van 13

Oranje Furniture Care: verzorgen en reinigen van jouw meubels

Heb je een mooie salontafel, bijzettafel, sidetable of hocker op de kop getikt, dan is het natuurlijk wel fijn als je zo lang mogelijk van dit meubel kunt genieten. En daar komen de meubel onderhoudsproducten van Oranje Furniture Care om de hoek kijken. Dit Nederlandse meubelmerk is al sinds 1938 een grote naam als het gaat om onderhoudsproducten voor het verzorgen en reinigen van meubels. Elk meubel onderhoudsproduct wordt in een speciaal laboratorium ontwikkeld en continu verbeterd. Oranje Furniture Care is niet alleen een van de grootse leveranciers van meubel onderhoudsproducten in Nederland, maar ook in België en Duitsland vinden de producten gretig aftrek. Salontafel.nl is er dan ook trots op om een van de officiële Oranje Furniture Care verkooppunten te zijn.

Geniet zo lang mogelijk van jouw tv meubel, sidetable, bijzettafel of hocker

Oranje Furniture Care heeft verschillende producten ontwikkeld voor het verzorgen en reinigen van allerlei soorten meubels. Zo zijn er meubel onderhoudsproducten om vlekken te verwijderen en krasjes en kleine oneffenheden te camoufleren. Voor hoogglans meubels is er een speciaal meubel onderhoudsproduct waarmee je jouw salontafel of bijzettafel weer zijn oorspronkelijke glans teruggeeft. Ook is er een houtreiniger of verzorgende meubelolie voor het onderhoud van houten meubels. Heb je een leren of stoffen hocker, dan breng je die weer tot leven met een meubel onderhoudsproduct voor leer of textiel. Oranje Furniture Care heeft ook handige sets samengesteld waarmee je in één keer alles in huis hebt voor het onderhouden van jouw leren of stoffen meubels.

Bestel dat meubel onderhoudsproduct online op Salontafel.nl

Jouw salontafel, bijzettafel, sidetable of hocker verzorgen en reinigen is heel eenvoudig met het juiste Oranje Furniture Care meubel onderhoudsproduct. Onze klantenservice helpt je graag als je niet weet welk product voor jouw meubel het meest geschikt is. Bestel jouw meubel onderhoudsproducten online en dan zorgen wij dat je de spullen snel in huis hebt. Kun je meteen beginnen met het in ere herstellen van jouw meubels.