Salontafel.nl

Filter resultaten

Merken

Prijs

Materiaal

Kleur

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Ontdek de mogelijkheden van een hocker

1 - 24 Van 72

1 - 24 Van 72

Een hocker is eigenlijk een super handig meubel dat door het hele huis kan zwerven. Omdat een hocker lekker klein is kun je dit woonkamer meubel heel gemakkelijk verplaatsen. Ook is een hocker voor veel doeleinde inzetbaar. Zo kun je een hocker gebruiken als voetenbankje. Ook is het leuk om een hocker met dienblad neer te zetten als bijzettafel. De hocker is hierdoor een fijn woonkamer meubel en ook nog eens verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Natuurlijk is een hocker niet direct van groot belang voor een complete inrichting met woonkamer meubels, maar als je er eenmaal één hebt zal je niets anders meer willen!

Hocker in alle soorten en maten

Hockers zijn er bij Salontafel.nl in alle soorten en maten. Sommige passen bij een bepaald model salontafel of bijzettafel en andere zijn apart. Omdat een hocker klein is en maar weinig kost in vergelijking tot je andere woonkamer meubels is het ook heel leuk om te spelen met kleuren. Hockers in een felle kleur zoals oranje, groen of blauw kunnen voor een hele andere sfeer in je woonkamer zorgen. En ben je de kleur zat? Dan koop je toch gewoon een nieuwe! Natuurlijk zijn er ook de neutrale hockers zoals een hocker van hout of gestoffeerde hockers. Het is maar net welke model bij jouw woonsmaak past.

Een hocker kopen bij Salontafel.nl

Soms zijn er van die meubels die je gewoon moet hebben. En dat is ook het geval bij een hocker. Een hocker is namelijk te gebruiken als tafel, voetenbank en stoeltje. Ook staat een hocker erg gezellig. Er zijn dus genoeg redenen om een hocker te kopen, en al helemaal als je onze lage prijzen ziet. Wij doen er namelijk alles aan om de prijzen van onze hockers, bijzettafels en een sidetable laag te houden. Goedkope hockers zijn daarom hier online te koop. Ook zorgen we voor een snelle levering en een perfecte service. Een hocker kopen bij Salontafel.nl is daarom helemaal zo gek nog niet.